Politica de confidentialitate

Site-ul de la adresa http://monartdeco.com este proprietate a Monart Deco SRL din Cluj-Napoca

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

În general, stocăm informații despre dumneavoastră doar atât timp cât avem nevoie de acestea în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR), Monart Deco are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Clientul nu este obligat să furnizeze aceste date, însă refuzul determină imposibilitatea onorării comenzilor. Totodată, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați despre modificările care au survenit. De asemenea, daca doriți ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date, vă rugăm să solicitați aceasta prin orice modalitate de contact.

Garantam confidențialitatea datelor: nu vom furniza nici o informație (nume, adresă, număr de telefon etc) unor terțe părți cu excepția firmelor de curierat care vor efectua livrările.

Modulul Woocommerce

Colectăm informații despre tine în timpul procesului de finalizare a comenzii în magazinul nostru.

Ce colectăm și stocăm

În timp ce ne vizitezi situl, vom urmări:

 • Produse pe care le-ai văzut: vom folosi asta a-ți arăta, de exemplu, produsele pe care le-ai vizualizat recent
 • Locație, adresă IP și tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) și pentru livrare
 • Adresă de livrare: îți vom cere s-o introduci, astfel putem estima, de exemplu, unde trebuie făcută livrarea înainte să plasezi o comandă și să ți-o trimitem!

De asemenea, vom folosi cookie-uri pentru a-ți urmări conținutul coșului în timp ce navighezi pe situl nostru

Când cumperi de la noi, îți vom cere să furnizezi informații, inclusiv numele, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numărul de telefon, cardul de credit/detalii de plată și informații opționale despre cont, cum ar fi numele de utilizator și parola. Vom folosi aceste informații în mai multe scopuri, cum ar fi:

 • Îți trimitem informații despre contul tău și comanda ta
 • Îți răspundem la cereri, inclusiv la rambursări și reclamații
 • Procesăm plățile și prevenim fraudele
 • Îți inițializăm contul pentru magazinul nostru
 • Respectăm toate obligațiile legale pe care le avem, cum ar fi calcularea impozitelor (taxelor)
 • Îmbunătățim ofertele noastre pentru magazin
 • Îți trimitem mesaje de marketing, dacă alegi să le primești

Dacă creezi un cont, îți vom stoca numele, adresa, emailul și numărul de telefon, care vor fi folosite la finalizarea unor comenzi viitoare.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu le mai păstrăm în continuare dacă nu suntem obligați din punct de vedere legal. De exemplu, vom stoca informațiile despre comenzi timp de XX ani, în scopuri fiscale și contabile. Ele includ numele, adresa de email și adresele de facturare și de livrare.

De asemenea, vom stoca comentarii sau recenzii, dacă alegi să le lași.

Cine are acces din echipa noastră

Membrii echipei noastre au acces la informațiile pe care ni le oferi. De exemplu, atât administratorii cât și managerii de magazine pot accesa:

 • Informații despre comenzi, precum ce s-a cumpărat, când s-a cumpărat și unde au fost trimise cumpărăturile și
 • Informații despre clienți, precum nume, adresă email și informațiile despre facturare și livrare.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informații pentru a ajuta la onorarea comenzilor, procesarea rambursărilor și pentru a-ți oferi suport.

Ce partajăm cu alții

Partajăm informații cu părți terțe care ne ajută să asigurăm comenzile și să stocăm servicii; de exemplu — firmele de curierat cu care livrăm comenzile.

Plăți

Acceptăm plăți ramburs sau prin platforma Euplatesc.ro. Când procesăm plățile, unele dintre datele tale vor fi transmise la Euplatesc.ro, inclusiv informațiile cerute pentru a procesa sau accepta plata, cum ar fi informații despre toate cumpărăturile și total facturare.

Te rog vezi Politica de confidențialitate Euplatesc.ro pentru mai multe detalii.