Despre Monart

Creativitate, hobby, arta, pasiune. Cuvinte deja dragi noua cu care am inceput sa ne obisnuim. Exista oameni care sunt pasionati si talentati si urmaresc sa promoveze, sa realizeze si sa imparta cu altii bucuria acestei arte. Oameni iubitori de frumos, creativi, cu multe vise, pasionati de lucrurile facute de mana si care isi urmaresc implinirea visului lor si punerea in practica.

Fiecare creator are povestea sa si fiecare lucru realizat manual, are la randul sau, o poveste. Fiecare deosebita si unica. Un lucru este sigur. Fiecare porneste de la o idee, de la o poveste, iar ideea prinde viata, datorita mainilor indemanatice ale creatorului .

Creatorul isi lasa o bucatica de suflet in fiecare lucrusor creat. Iar una dintre dorintele cele mai mari ale creatorilor, este ca aceste obiecte sa poata ajunge la persoanele potrivite si sa fie apreciate la adevarata lor valoare.

Mon Art creaza pentru dumneavoastra si va daruieste, prin fiecare obiect expus aici, o parte din suflul sau creator si dorinta sa de a va infrumuseta viata si de a va incanta simturile.